Logo Almere WandelPad
fb link

GROENE WOENSDAG

TOT ZEKER 1 JUNI 2020 IS ER GEEN GROENE WOENSDAG

Elke woensdag is het Groene Woensdag. Tweeënvijftig weken per jaar trekken we erop uit voor een heerlijke wandeling door de natuur. Lente, zomer, herfst of winter er is in elk jaargetijde wel wat te beleven in de groene longen van de stad, zoals het Pampushout, Wilgenbos, Almeerderhout of Oostvaardersbos ook wel genoemd worden. We gaan echter net zo makkelijk een kijkje nemen in het Knarbos, Kotterbos, Horsterwold of Hulkensteinsebos.
De wandelingen, die voor 90% door het groen en over onverharde paden gaan zijn ongeveer 10 km. Heerlijk struinen dus door de bosjes en soms letterlijk tot over de oren door het groen in en om Almere. Onderweg is geen horeca of toiletgelegenheid.
Wilt u het eens uitproberen? Uw eerste Groene Woensdag wandelt u gratis mee.

Waar

We vertrekken elke woensdagochtend om 9:30 uur van wisselende startlocaties in Almere.
De startlocaties voor de maand ... staan hieronder vermeld. Deze worden ook in onze nieuwsbrief gepubliceerd. Wanneer u zich aanmeldt voor de Nieuwsbrief bent u dus steeds op de hoogte van de actuele wandelingen.

Kosten

De kosten zijn € 2,00 per persoon per wandeling. Wilt u het liever eerst uitproberen? De eerste wandeling krijgt u van ons.

Wandelabonnement

Bent u van plan vaker met ons te wandelen, kunt u een wandelabonnement kopen waarmee u tegen gereduceerd tarief aan de Groene Woensdag kunt deelnemen.

- Abonnement 1: 10 wandelingen voor € 15,-
- Abonnement 2: 20 wandelingen voor € 25,-

Aanmelden

Voor deze wandelingen moet u zich wel even aanmelden. Dit kunt u doen via het aanmeldformulier of de knop in de rechter kolom. Houd u er rekening mee dat het aantal deelnemers beperkt is. Als u zich aanmeldt voor een Groene Woensdag ontvangt u per mail meer informatie betreffende de wandeling.

Facebook

Een belangrijke informatiebron is uiteraard ook onze Facebook-pagina. Hier kunt u genieten van korte verhalen over onze wandelavonturen en foto's bekijken die tijdens de wandelingen gemaakt zijn. U wordt hier ook op de hoogte gehouden van al onze wandelactiviteiten.
Wij zijn blij met elke reactie op onze pagina.

Honden

Honden zijn op onze wandelingen helaas niet toegestaan.

Algemene Voorwaarden

Op deze wandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Almere WandelPad van 19 december 2019 van toepassing.


AANMELDEN


Groene Woensdag

Groene Woensdag

Groene Woensdag

Groene Woensdag

Groene Woensdag

Groene Woensdag