Logo Almere WandelPad
fb link

GROENE WOENSDAG

De woensdag is en blijft de Groene Woensdag. De wandelingen, die voor 90% door het groen en over onverharde paden gaan zijn ongeveer 10 km. Heerlijk struinen dus door de bosjes en soms letterlijk tot over de oren door het groen in en om Almere. Onderweg is geen horeca of toiletgelegenheid.
In verband met de maatregelen gedurende de coronacrisis hebben we een aantal weken niet kunnen lopen, maar met ingang van 1 juni gaan we er weer op uit voor een heerlijke wandeling door de natuur. Conform de geldende regelgeving van de overheid hebben we het een en ander aangepast, waarover hierna meer.

Waar

We vertrekken elke woensdagochtend om 9:30 uur van wisselende startlocaties in Almere.
De exacte startlocatie ontvangt u na aanmelding.

Kosten

De kosten zijn 2,00 per persoon per wandeling. Wilt u het liever eerst uitproberen? De eerste wandeling krijgt u van ons.

Wandelabonnement

Bent u van plan vaker met ons te wandelen, kunt u een wandelabonnement kopen waarmee u tegen gereduceerd tarief aan de Groene Woensdag kunt deelnemen.

- Abonnement 1: 10 wandelingen voor 15,-
- Abonnement 2: 20 wandelingen voor 25,-

Deelname

Het aantal deelnemers is beperkt. Tijdens de maand juni starten we met maximaal 12 personen. Dit zullen we afhankelijk van de omstandigheden geleidelijk uitbreiden tot maximaal 20 wandelaars. U moet zich dus voor deze wandeling aanmelden.

Regels

- Ben je verkouden of grieperig kun je niet mee. Blijf dan thuis.
- Moet je tijdens de wandeling hoesten of niezen, doe dat in de elleboog.
- Houd vr (op de verzamelplaats) en tijdens de wandeling 1.5 meter afstand tot elkaar.
- De wandelingen gaan over bredere wandel- of bospaden, zodat de 1.5 meter geen probleem is.

Aanmelden

U kunt zich voor deze wandelingen aanmelden via het aanmeldformulier of de knop in de rechter kolom. Dit doet u op de dinsdag voorafgaande aan de wandeling. Na aanmelding ontvangt u per mail een deelnamebevestiging en informatie over de exacte startlocatie.

Facebook

Een belangrijke informatiebron is uiteraard ook onze Facebook-pagina. Hier kunt u genieten van korte verhalen over onze wandelavonturen en foto's bekijken die tijdens de wandelingen gemaakt zijn. U wordt hier ook op de hoogte gehouden van al onze wandelactiviteiten.
Wij zijn blij met elke reactie op onze pagina.

Honden

Honden zijn op onze wandelingen helaas niet toegestaan.

Algemene Voorwaarden

Op deze wandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Almere WandelPad van 19 december 2019 van toepassing.


AANMELDEN


Groene Woensdag

Groene Woensdag

Groene Woensdag

Groene Woensdag

Groene Woensdag

Groene Woensdag