Logo Almere WandelPad

GROENE WOENSDAG

Alle even weken van 2024 vertrekken we woensdagochtend voor een gezellige Groene Woensdag en gaan dan op pad voor een prachtige groene wandeling, waarbij we 10 km door de parken en de bosjes van Almere struinen. De routes gaan veelal over onverharde paden, graspaden en, als het weer eens zover is, modderpaden. Uiteraard zijn we tijdens de wandelingen ook wel eens in de wijken, buurten of kwartieren te vinden. Na afloop drinken we nog gezellig een kop koffie bij de plaatselijke horeca, indien aanwezig.
Per kwartaal zullen op deze pagina de startlocaties te vinden zijn. Denkt u: "Dat lijkt me een leuke wandeling." dan kunt u zich aanmelden en ontvangt u van ons alle nodige informatie.

Waar

We vertrekken om 9:30 uur van wisselende startlocaties in Almere.
De geplande routes voor de maanden JANUARI, FEBRUARI, MAART staan hieronder vermeld.

10 Jan- Buitenhout
24 Jan- Pampushout
07 Feb- Vaartsluisbos
21 Feb- Kromslootpark
06 Mrt- Overgooische Zoom
20 Mrt- Almere Buiten

Kosten

De kosten zijn 2,00 per persoon per wandeling. Tijdens de Groene Woensdagen kunt u ook gebruik maken van ons wandelabonnement.

Aanmelden

U kunt zich voor deze wandelingen aanmelden via het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u per mail een deelnamebevestiging en informatie over de exacte startlocatie.

Honden

Honden zijn op onze wandelingen helaas niet toegestaan.

Facebook

Een belangrijke informatiebron is uiteraard ook onze Facebook-pagina. Hier kunt u genieten van korte verhalen over onze wandelavonturen en foto's bekijken die tijdens de wandelingen gemaakt zijn. Wij zijn blij met elke reactie op onze pagina.

Algemene Voorwaarden

Op deze wandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Almere WandelPad van 28 december 2023 van toepassing.Groene Woensdag

Groene Woensdag

Groene Woensdag

Groene Woensdag

Groene Woensdag