Logo Almere WandelPad

GROENE WOENSDAG

Elke woensdag ochtend vertrekken we voor een gezellige Groene Woensdag. We gaan op pad voor een prachtig groene wandeling, waarbij we 10 km door de parken en de bosjes van Almere struinen. Veel onverharde paden, graspaden en, als het weer eens zover is, modderpaden. Heerlijke, gezellige wandelingen.
Wekelijks zullen op deze pagina de startlocaties te vinden zijn. Wilt u mee, dan kunt u zich aanmelden en gaan we er weer een dolle boel van maken.

Waar

We vertrekken elke woensdagochtend om 9:30 uur van wisselende startlocaties in Almere.
De startlocaties voor de maand SEPTEMBER staan hieronder vermeld. Deze worden ook in onze nieuwsbrief gepubliceerd. Wanneer u zich aanmeldt voor de Nieuwsbrief bent u dus steeds op de hoogte van de actuele wandelingen.

06 Sep- Eemvallei
13 Sep- Buitenhout
20 Sep- Overgooische Zoom
27 Sep- Cirkelbos

Kosten

De kosten zijn 2,00 per persoon per wandeling. Wilt u het eens eerst uitproberen? De eerste wandeling krijgt u van ons.

Aanmelden

U kunt zich voor deze wandelingen aanmelden via het aanmeldformulier of de knop in de rechter kolom. Dit doet u op de dinsdag voorafgaande aan de wandeling. Na aanmelding ontvangt u per mail een deelnamebevestiging en informatie over de exacte startlocatie.

Honden

Honden zijn op onze wandelingen helaas niet toegestaan.

Facebook

Een belangrijke informatiebron is uiteraard ook onze Facebook-pagina. Hier kunt u genieten van korte verhalen over onze wandelavonturen en foto's bekijken die tijdens de wandelingen gemaakt zijn. U wordt hier ook op de hoogte gehouden van al onze wandelactiviteiten.
Wij zijn blij met elke reactie op onze pagina.

Algemene Voorwaarden

Op deze wandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Almere WandelPad van 4 januari 2022 van toepassing.


AANMELDEN


Groene Woensdag

Groene Woensdag

Groene Woensdag

Groene Woensdag

Groene Woensdag