Logo Almere WandelPad
fb link

Stappen met de Achterhoekstappers

Jaarlijks vertrekken we voor een aantal wandelingen naar het oosten van het land en gaan daar lekker stappen met de Achterhoekstappers. Heerlijke wandelingen door de Achterhoek. Door de Kruisbergsebossen, het Bergherbos of over het Zand, Landgoed Slangenburg of Landgoed Bijvanck.
Dit jaar besteden we vooral veel aandacht aan het Groene Kwartet in Doetinchem. Vier heerlijke wandelingen van ongeveer 10 km, die vanuit de Stadstuin Doetinchem door de parken en natuurgebieden van de stad slingeren.

Achterhoekstappers 2022


30 Januari Liefdespad Ruurlo 10 km
24 April Het Groene Kwartet I - Natuurpark Overstegen 10 km
03 Juli Het Groene Kwartet II - De Oude IJssel 10 km
18 September Het Groene Kwartet III - De Wrange 11 km
23 Oktober Het Groene Kwartet IV - Landgoed Haagen 10 km

Aanmelden

U moet zich voor deelname aan deze wandelingen aanmelden. Dit kunt u doen via het aanmeldformulier in de rechter kolom. Houd u er rekening mee dat het aantal deelnemers beperkt is tot maximaal 15 personen. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie betreffende de startlocatie.

Kosten

De kosten zijn 2,00 per persoon per wandeling.

Wandelabonnement

Bent u van plan vaker met ons te wandelen, kunt u een wandelabonnement kopen waarmee u tegen gereduceerd tarief aan de Groene Woensdag kunt deelnemen. Een wandelabonnement blijft onbeperkt geldig.

- Abonnement 1: 10 wandelingen voor 15,-
- Abonnement 2: 20 wandelingen voor 25,-

Honden

Honden zijn op onze wandelingen niet toegestaan.

Facebook

Na elke wandeling zullen wij een kort verslag op onze Facebook-pagina: Almere WandelPad plaatsen. Uiteraard verheugen we ons op elke 'like' op onze pagina en uw bijdrage in de vorm van een reactie op de wandeling.

Algemene Voorwaarden

Op onze wandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Almere WandelPad van 04 januari 2022 van toepassing.


AANMELDEN