Logo Almere WandelPad
fb link

Stadswandeling Amsterdam

Wie kent ze niet, Het Paleis op de Dam, De Warmoestraat, De Wallen, Het Vondelpark, De Jordaan? Maar weet u ook waar u het Houtzagertje kunt vinden? Of het Vindhek? En wist u dat de muren van de Westertoren zo dik zijn dat het 3 maanden duurt voordat de temperatuursveranderingen van buiten binnenin de toren worden overgenomen?
Leuke weetjes en we gaan tijdens onze wandeling door Amsterdam ook zeker even kijken of we het Houtzagertje en het Vindhek kunnen vinden, maar we gaan er vooral een gezellige wandeling van maken. Over de Grachtengordel en door de oude Amsterdamse volkswijken.

Startlocatie

De start is bij het Centraal Station van Amsterdam. De exacte startlocatie ontvangt u na uw aanmelding.

Tijd

We verzamelen vanaf 10:00 uur op de startlocatie. Nadat we een kopje koffie of thee hebben gedronken gaan we om 10:30 uur starten met onze wandeling.

Route

De route van ongeveer 15 km gaat door oud Amsterdam. Over de Dam, het Oosterdok, de Wallen, De Nieuwmarkt en de Zeedijk. Natuurlijk doen we ook een rondje Vondelpark en vergeten we de Jordaan niet met zijn 19 hofjes.

Afstand

15 km

Kosten

De kosten voor deze wandeling bedragen 4,00. Dit is inclusief de koffie of thee.

Aanmelden

U moet zich voor deze wandeling aanmelden. Dit kunt u doen via het aanmeldformulier, waarbij u kiest voor 08 april - Stadswandeling Amsterdam. Houd u er rekening mee dat het aantal deelnemers beperkt is tot maximaal 20 personen. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie.

Honden

Honden zijn op deze wandeling niet toegestaan.


AANMELDEN