Logo Almere WandelPad
fb link

ALMERE WANDELPAD


100 km door de mooiste plekjes van Almere

Het Almere WandelPad is een lange afstand wandelpad van ruim 100 km dat in 2011 analoog aan het Almerepad is opgezet. De route loopt rond om Almere door verschillende mooie natuurgebieden, zoals het Kromslootpark, de Lepelaarsplassen en de Oostvaardersplassen. U wandelt door de groene longen van de stad waar u volop van de natuur kunt genieten.
Het pad is niet gemarkeerd, maar is met behulp van gratis te downloaden GPS-tracks uitstekend te lopen. Almere is volop in beweging en door onderhoud aan de bossen en parken en de verbreding van de A6 verandert er nog wel een wat in de ligging van de wandelpaden. Wij controleren de GPS-tracks regelmatig om u steeds een up to date download file te kunnen bieden. Mocht u echter tijdens uw wandeling obstakels tegenkomen zouden wij het zeer op prijs stellen wanneer u ons een bericht stuurt.
Als basis voor het Almere WandelPad hebben verschillende fraaie rondwandelingen in en rond Almere gediend. De GPS-tracks van een aantal van deze afzonderlijke wandelingen kunt u eveneens gratis downloaden.

Runkeeper

Wandelt u met Runkeeper, dan kunt u door binnen de applicatie vriend te worden van Het Almere WandelPad, de gehele track eenvoudig overnemen op uw telefoon en de route wandelen. Een korte handleiding vindt u hier.



Bruggetje in Cirkelbos

Skyline

Pampushout