Logo Almere WandelPad
fb link

Bloeiend Schaep en Burg

Buitenplaats Schaep en Burgh ligt statig en voornaam aan het Noordereinde in 's-Graveland, met een schitterende parktuin en imposante beuken- en eikenlanen. Het Capitool achter het landhuis, de vijver met het eiland en vooral het hoofdgebouw met oranjerie en koetshuis geven het buiten echt grandeur.
Tijdens de wandeling door de buitenplaatsen van 's Graveland zullen we naast capitale landhuizen en volop bloeiende Rhododendrons, ook kunnen genieten van imposante eiken uit 1725, een zevenarmige linde uit 1700 en rode beuken uit 1827. Een pachtige wandeling uitgestippeld door boswachter Johan van Galen Last.

Startlocatie

De start is bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's Graveland. De exacte startlocatie ontvangt u na uw aanmelding.

Tijd

We verzamelen vanaf 10:00 uur op de startlocatie. Nadat we een kopje koffie of thee hebben gedronken bij Café-restaurant Brambergen gaan we om 10:30 uur starten met onze wandeling.

Route

De route van ongeveer 15 km gaat via schitterende bomenlanen, langs landhuis Boekestyn en Schaep en Burgh. Over kronkelige paden zoals in het Rococobos en het Slingerpad. Langs eeuwenoude bomen en door prachtige tuinen.

Afstand

15 km

Kosten

De kosten voor deze wandeling bedragen € 4,00. Dit is inclusief de koffie of thee.

Aanmelden

U moet zich voor deze wandeling aanmelden. Dit kunt u doen via het aanmeldformulier, waarbij u kiest voor 17 mei - Schaep en Burgh. Houd u er rekening mee dat het aantal deelnemers beperkt is tot maximaal 15 personen. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie.

Honden

Honden zijn op deze wandeling niet toegestaan.

Algemene Voorwaarden

Op deze wandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Almere WandelPad van 19 december 2019 van toepassing.


AANMELDEN