Logo Almere WandelPad
fb link

Wandelen in Kerstsferen

Zeventien december en de dagen worden steeds korter. We zijn in aanloop naar het begin van de winter en alweer druk met de voorbereidingen voor de Kerst. De botanische kersttrend lijkt zich voort te gaan zetten en dit jaar kunnen we er echt niet meer omheen: groen, groener, groenst! Allerlei echte planten en kunstplanten gecombineert met groene ballen en diverse decoraties die geļnspireerd zijn op de natuur. Eikeltjes, noten, echte takken en ga zo maar door.
Het is dus tijd voor het bos en we nemen u graag mee op onze wandeling in kerstsferen. Lekker 16 km kuieren en wie weet wat we onderweg nog allemaal tegen komen. We houden het programma nog even voor ons, maar het belooft een gezellige tocht te worden.

Informatie betreffende de startlocatie zullen we zo spoedig mogelijk bekend maken, maar we blijven wel in Almere. We verzamelen vanaf 10:00 uur en beginnen om 10:30 uur met de wandeling.

Kosten

De kosten voor deze wandeling bedragen € 4,00.

Aanmelden

U moet zich voor deze wandeling aanmelden. Dit kunt u doen via het aanmeldformulier, waarbij u kiest voor 17 december - Kerstwandeling. Houd u er rekening mee dat het aantal deelnemers beperkt is tot maximaal 15 personen. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie.

Honden

Honden zijn op deze wandeling niet toegestaan.


AANMELDEN


Christmaholic Kersttrend 2017

Paaseieren