Logo Almere WandelPad
fb link

Zwerven over het Hulshorsterzand

Het Hulshorsterzand is één van de grotere Nederlandse stuifzandgebieden, een waardevol, levend stuifzand waar de wind vrij spel heeft en elke dag opnieuw het landschap boetseert.
Maar het Hulshorsterzand is meer dan alleen zand. Het is onderdeel van de Leuvense bossen, een groot aaneengesloten natuurgebied van bos, (natte) heide en stuifzand. In de winter groeien er mossen en korstmossen, waardoor de korstmossensteppe juist in de winter mooi van kleur is. We maken een zwerftocht van 12 km door dit schitterend stuk Veluwe.

Startlocatie

Hierderweg in Hulshorst. De exacte startlocatie ontvangt u na uw aanmelding.

Tijd

We verzamelen vanaf 10:00 uur op de startlocatie. Nadat we een kopje koffie of thee hebben gedronken gaan we om 10:30 uur starten met onze wandeling.

Route

De route slingert over het Hulshorsterzand, langs de Tafelberg en over de natte heide. We gaan het Leuvensebos in en langs de Hierdensebeek weer terug naar de startlocatie.

Kosten

De kosten voor deze wandeling bedragen € 4,00. Dit is inclusief de koffie of thee.

Aanmelden

U moet zich voor deze wandeling aanmelden. Dit kunt u doen via het aanmeldformulier, waarbij u kiest voor 05 juni - Zwerven over het Hulshorsterzand. Houd u er rekening mee dat het aantal deelnemers beperkt is tot maximaal 15 personen. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie.

Honden

Honden zijn op deze wandeling niet toegestaan.

Algemene Voorwaarden

Op onze wandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Almere WandelPad van 04 januari 2022 van toepassing.


AANMELDEN