Logo Almere WandelPad
fb link

EROPUIT

In het kader van de EROPUIT wandelingen hebben we weer een aantal heerlijke wandelingen voor je op het programma. De planning echter is voorlopig en sterk afhankelijk van de richtlijnen die de overheid afgeeft in verband met de coronacrisis. Wij houden u echter via e-mail en onze nieuwsbrief op de hoogte.
Een voorlopige planning dus, maar we hopen op zondag 18 april te kunnen gaan wandelen in het Echobos, een interessant plekje in Muiderberg. Verder staan er "oude bekende" in de planning, zoals Schaep en Burgh, Landgoed Oldenaller en het Wekeromse Zand.
Het 4e weekend van juni is normaal gesproken gereserveerd voor ons jaarlijkse wandelweekend in Winterberg. Omdat de situatie rondom corona nog onduidelijk is hebben we besloten ook dit jaar de volgende etappe van de Winterberger Hochtour nog even over te slaan.

Zit er iets voor u tussen? Reserveer de datum dan alvast in uw agenda en meld u aan.

EROPUIT 2021


18 April Echobos/Muiderberg 12 km
16 Mei Bloeiend Schaep en Burgh 14 km
20 Juni De Groevenbeekse Heide 14 km
18 Juli Middelpolder/Amstelveen 12 km
15 Augustus Landgoed Oldenaller 13 km
19 September Het Wekeromse Zand 13 km
17 Oktober Herfstwandeling in het Spanderswoud 10 km
21 November Landgoed De Dellen 12 km
19 December Even naar Buiten 12 km

Aanmelden

U moet zich voor deelname aan deze wandelingen aanmelden. Dit kunt u doen via het aanmeldformulier in de rechter kolom. Houd u er rekening mee dat het aantal deelnemers beperkt is tot maximaal 10 personen. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie betreffende de startlocatie.

Kosten

De kosten van deelname variŽren, afhankelijk van het type wandeling. Meer informatie hierover vindt u op de webpagina van de betreffende wandeling.

Honden

Honden zijn op onze wandelingen niet toegestaan.

Facebook

Na elke wandeling zullen wij een kort verslag op onze Facebook-pagina: Almere WandelPad plaatsen. Uiteraard verheugen we ons op elke 'like' op onze pagina en uw bijdrage in de vorm van een reactie op de wandeling.

Algemene Voorwaarden

Op onze wandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Almere WandelPad van 19 december 2019 van toepassing.


AANMELDEN


Eese

De Haere

Elburg

Aardster

Lemelerberg