Logo Almere WandelPad
fb link

EROPUIT

Eropuit staat voor een serie groepswandelingen in Flevoland, Nederland en zelfs buiten onze landsgrenzen. In 2018 gaan we er vol voor en hebben we 14 leuke wandelingen in de planning, die u eigenlijk niet mag missen. VariŽrend van bos- en heidewandelingen tot een stadswandeling door Amsterdam. We gaan haring happen op Urk en een paling pakken op Marken. Of heeft u meer zin in het oerhollandse dauwtrappen met Hemelvaart?
U hoeft echter niet tot 2018 te wachten. Want op 19 november maken we een zwerftocht door het Oostvaardersveld en op 17 december sluiten we het jaar af met een wandeling 'In kerstsferen'.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie klik dan hieronder op de actieve link. In de loop van de tijd zullen we steeds meer links activeren. U kunt zich natuurlijk ook gelijk aanmelden.

EROPUIT 2018


14 Januari Wandelen door historisch Enkhuizen VOL 10 km
18 Februari Zwerven over het Hulshorsterzand VOL 12 km
11 Maart Langs de Linde 16 km
08 April Stadswandeling Amsterdam 15 km
10 Mei Dauwtrappen 10 km
27 Mei Dolen in De Stille Kern 15 km
3 Juni De Utrechtse Heuvelrug op 15 km
29 Juni WandelWeekend Winterberg 15 km
22 Juli Stappen door het Dwingelerveld 15 km
19 Augustus Bloeiende heide op de Posbank 15 km
22 September Haring Happen Op Urk 15 km
14 Oktober Herfstwandeling in het Waterloopbos 15 km
11 November Paling pakken in Volendam en Marken 15 km
16 December Even naar Buiten 15 km

Aanmelden

U moet zich voor deelname aan deze wandelingen aanmelden. Dit kunt u doen via het aanmeldformulier in de rechter kolom. Houd u er rekening mee dat het aantal deelnemers beperkt is tot maximaal 20 personen. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie betreffende de startlocatie.

Kosten

De kosten van deelname variŽren, afhankelijk van het type wandeling. Meer informatie hierover vindt u op de webpagina van de betreffende wandeling.

Honden

Honden zijn op onze wandelingen niet toegestaan.

Facebook

Na elke wandeling zullen wij een kort verslag op onze Facebook-pagina: Almere WandelPad plaatsen. Uiteraard verheugen we ons op elke 'like' op onze pagina en uw bijdrage in de vorm van een reactie op de wandeling.

Algemene Voorwaarden

Op onze wandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Almere WandelPad van 1 november 2017 van toepassing.


AANMELDEN


Wollige bundelzwam

Wilde paarden

Herfst

Brug over de Vaart