Logo Almere WandelPad
fb link

De Baarnse Bossen

Schuin tegenover het grote treinstation Baarn werd rond 1900, aan de rand van de voormalige koninklijke bossen, een klein buurtstation gebouwd. Dit station bevatte naast de wachtkamers voor het volk ook de wachtkamer voor de Koninklijke Familie, die tot 1948 dit station als startpunt van hun reis gebruikten.
Vandaag de dag is het voormalige buurtstation weer in zijn oude glorie hersteld en herbergt het monumentale pand Eethuys-Cafe “De Generaal”. Een perfecte plaats om onze EROPUIT wandeling door de voormalige kroondomeinen te beginnen.

Startlocatie

De startlocatie is bij Eethuys-Cafe "De Generaal" in Baarn. Na aanmelding ontvangt u meer detail informatie

Tijd

We verzamelen vanaf 10:00 uur op de startlocatie. Na de koffie gaan we om 10:30 uur starten met onze wandeling.

Route

De wandeling van ongeveer 12 km gaat door het Baarnse Bos. Langs paleis Soestdijk en kasteel De Hooge Vuursche, waar we kunnen genieten van een heerlijke wandeling over landgoed Groeneveld.

Kosten

De kosten voor deze wandeling bedragen € 4,00. Dit is inclusief de koffie of thee.

Aanmelden

U moet zich voor deze wandeling aanmelden. Dit kunt u doen via het aanmeldformulier, waarbij u kiest voor 13 maart - Baarnse Bossen. Houd u er rekening mee dat het aantal deelnemers beperkt is tot maximaal 15 personen. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie betreffende de startlocatie.

Honden

Honden zijn op deze wandeling niet toegestaan.

Algemene Voorwaarden

Op onze wandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Almere WandelPad van 04 januari 2022 van toepassing.


AANMELDEN