Logo Almere WandelPad
fb link

GROEPSWANDELINGEN ALMERE WANDELPAD

DE GROEPSWANDELINGEN LANGS HET ALMERE
WANDELPAD ZIJN OOK VOOR 2021 AFGELAST

We hopen dat in 2022 de coronacrisis dusdanig onder controle is dat we in dat jaar eindelijk onze 5e editie van het Almere WandelPad samen met u kunnen wandelen.

Het pad voert door de vele parken, stadsbossen en natuurgebieden die Almere rijk is, brengt je naar een aantal bijzondere wijken, over het strand en natuurlijk ook een stukje over de dijk. We wandelen het ruim 100 km lange Almere WandelPad in 7 etappes van 13 tot 16 km. Vanaf april gaan we elke 1e zondag van de maand van start voor een nieuwe etappe. U bent natuurlijk van harte welkom. De deelname is gratis.

Aanmelden

U moet zich voor deelname aan deze wandelingen aanmelden. Dit kunt u doen via het aanmeldformulier in de rechter kolom. Houd u er rekening mee dat het aantal deelnemers beperkt is tot maximaal 15 personen. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie betreffende de startlocatie.

Kosten

Deelname aan deze wandelingen is gratis. U dient zelf voor een OV-kaart te zorgen, aangezien we aan het eind van de wandeling met het openbaar vervoer terug gaan naar de startlocatie

Honden

Honden zijn op onze wandelingen niet toegestaan.

Facebook

Na elke wandeling zullen wij een kort verslag op onze Facebook-pagina: Almere WandelPad plaatsen. Uiteraard verheugen we ons op elke 'like' op onze pagina en uw bijdrage in de vorm van een reactie op de wandeling.

Algemene Voorwaarden

Op deze wandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Almere WandelPad van 19 december 2019 van toepassing.


AANMELDEN


Kromslootpark

Pampushout

Regenboogbuurt

De Vaart

Centrum Almere