Logo Almere WandelPad
fb link

Het Sprookje van Hans en Grietje

Het is net een sprookje. Aan de rand van het Harderbos, 4 meter beneden zeespiegel, staat het huis van Hans en Grietje. Hier heerst de heks, die je krijzend welkom heet, die je vriendelijk een kopje koffie serveert, maar je dan met haar grapjes de stuipen op het lijf jaagt.
Een leuke startlocatie dus, waar we wel even terecht kunnen voordat we een lekkere wandeling door het Harderbos maken. Naast bos vind je er moerassen, grasland en plassen. Een bos dus waar we zondag 17 november eens lekker kunnen gaan struinen.

Startlocatie

De start ligt aan de Sternweg in Zeewolde. De exacte startlocatie ontvangt u na uw aanmelding.

Tijd

We verzamelen vanaf 10:00 uur op de startlocatie. Nadat we een kopje koffie of thee hebben gedronken gaan we om 10:30 uur starten met onze wandeling van 15 km.

Route

De route loopt, zoals u van ons gewend bent, via spannende bospaadjes. Door beukenbossen, dennenbossen, door een drassig vlierbos, maar ook gewoon langs de Vaart.

Kosten

De kosten voor deze wandeling bedragen 4,00. Dit is inclusief de koffie of thee.

Aanmelden

U moet zich voor deze wandeling aanmelden. Dit kunt u doen via het aanmeldformulier, waarbij u kiest voor 17 november - Het Sprookje van Hans en Grietje. Houd u er rekening mee dat het aantal deelnemers beperkt is tot maximaal 20 personen. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie betreffende de startlocatie.

Honden

Honden zijn op deze wandeling niet toegestaan.


AANMELDEN