Logo Almere WandelPad
fb link

Herfstwandeling door het Kuinderbos

Wandelen door het grootste bos van de Noordoostpolder. Balanceren op het randje van Flevoland. Langs de resten van de 12e eeuwse Kuinderburcht, langs de oude Zuiderzeehaven en natuurlijk een rondje om de Kuilen. Dat zijn de ingredienten voor deze gezellige groepswandeling met wandelgroep Almere WandelPad, waarbij we uiteraard ook volop kunnen genieten van de herfst die zich al aardig manifesteert en de vele paddenstoelen die overal de grond uit schieten.

Startlocatie

Restaurant de Wipkip, Kuinderweg 52, 8315 PX Luttelgeest

Tijd

We verzamelen vanaf 10:00 uur bij Restaurant de Wipkip, waar we u een kopje koffie of thee willen aanbieden voordat we met onze wandeling beginnen.

Route

De route van ongeveer 15 km gaat grotendeels door bosgebied en over verharde of onverharde bospaden. Er is onderweg geen horeca of toiletgelegenheid.

Kosten

De kosten voor deze wandeling bedragen 4,00. Dit is inclusief de koffie of thee bij de start.

Aanmelden

U moet zich voor deze wandeling aanmelden. Dit kunt u doen via het aanmeldformulier, waarbij u kiest voor 20 oktober - Herfstwandeling in het Kuiderbos. Houd u er rekening mee dat het aantal deelnemers beperkt is tot maximaal 15 personen. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie.

Honden

Honden zijn op deze wandeling niet toegestaan.Staatsbosbeheer

Motteburcht Kuinre

Rode Bekerzwam

Houtsnijwerk